×

În lumea gaming-ului, pasiunea pentru jocuri poate fi satisfăcută și fără a cheltui o avere. Cu tehnologia în continuă evoluție, este posibil să construiești un sistem de gaming puternic fără a epuiza toate economiile. Iată cum poți construi cel mai rentabil sistem de gaming de buget în 2024:

Simplu-it te poate ajuta cum un sistem Gaming la pret & performanta cel mai bun.

Procesor: AMD Ryzen 5 5600x

 • Preț: Aproximativ 800 de lei
 • De ce este alegerea perfectă: Acest procesor oferă o combinație excelentă între performanță și preț. Cu șase nuclee și capacitate de a executa până la 12 fire în același timp, acesta este ideal pentru gaming și sarcini multitasking.

Placă de bază: ASUS Prime B550M-A (Wi-Fi)

 • Preț: Aproximativ 500 de lei
 • De ce este alegerea perfectă: Această placă de bază oferă suport pentru procesoarele Ryzen de generația a 3-a și a 4-a, împreună cu tehnologia Wi-Fi integrată, permițându-ți să te conectezi la internet fără a folosi un cablu.

Placă video: NVIDIA GeForce Rtx 3060TI

 • Preț: Aproximativ 1500 de lei
 • De ce este alegerea perfectă: Cu 8GB de memorie GDDR6, RTX 3060ti oferă performanțe excelente pentru jocuri la rezoluție 1080p și setări înalte. Este o alegere excelentă pentru cei care doresc să se bucure de jocuri recente fără a cheltui prea mult.

Memorie RAM: Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz

 • Preț: Aproximativ 270 de lei
 • De ce este alegerea perfectă: 16GB de RAM este suficient pentru majoritatea jocurilor și a altor sarcini intensive. Viteza de 3200MHz asigură o performanță fluidă și rapidă în jocuri.

Stocare: SSD Kingston A2000 1TB NVMe M.2

 • Preț: Aproximativ 300 de lei
 • De ce este alegerea perfectă: Un SSD NVMe oferă viteze de citire și scriere impresionante, ceea ce înseamnă că încărcarea jocurilor și a sistemului de operare va fi rapidă și fluidă. Capacitatea de 500GB este suficientă pentru a stoca câteva jocuri și alte fișiere importante.

Sursă de alimentare: Adx 850w

 • Preț: Aproximativ 400 de lei
 • De ce este alegerea perfectă: Această sursă de alimentare de 850W este suficient de puternică pentru componentele selectate și oferă eficiență energetică pentru a-ți menține factura de curent la un nivel rezonabil.

Carcasă: Cooler Master MasterBox Q300L

 • Preț: Aproximativ 250 de lei
 • De ce este alegerea perfectă: Această carcasă are un design elegant și modern, oferind, totodată, spațiu suficient pentru componentele tale, împreună cu o bună gestionare a cablurilor și opțiuni de răcire.

Concluzie: Acest sistem de gaming de buget în 2024 oferă o combinație perfectă între performanță și preț. Cu aceste componente, vei putea să te bucuri de cele mai recente jocuri la o rezoluție 1080p și setări medii sau înalte, fără a cheltui o sumă exorbitantă de bani. Este o investiție inteligentă pentru orice gamer pasionat care caută să obțină cel mai bun raport preț-performanță. Simplu-it te poate ajuta cum un sistem Gaming la pret & performanta cel mai bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Autor

tractoras23@gmail.com

Articole similare

În

Cele mai bune oferte de PC-uri de gaming pentru sărbătorile de Paște!

Cu sărbătorile de Paște în apropiere, este momentul perfect să îți împrospătezi arsenalul de gaming cu un PC nou-nouț. Simplu-IT vine în...

Citește tot
În

Bine ați venit pe Simplu-IT.ro – Destinația Ta Pentru Soluții IT Profesionale!

Suntem mândri să vă prezentăm gama noastră de servicii IT de încredere, menite să îți rezolve toate problemele legate de calculatoare, laptopuri...

Citește tot
În

TOP 10 PROBLEME LA UN PC/LAPTOP SI CUM-SA LE REZOLVI?

Cu siguranță, problemele cu PC-urile și laptopurile pot fi frustrante, dar de multe ori pot fi rezolvate cu puțină îndemânare și cunoștințe....

Citește tot
În

Cum sa evitam bottleneck la un Gaming PC

Bottleneck-ul este o problemă cu care se confruntă mulți entuziaști de gaming și utilizatori de PC. Această problemă apare atunci când unele...

Citește tot
În

Importanța Mentenanței unei Plăci Video: Cauze, Beneficii și Cum să o Realizezi Corect

În lumea gaming-ului și a designului grafic, placa video este unul dintre cele mai importante componente ale unui calculator. Ea este responsabilă...

Citește tot
În

Cum sa eviti smulgerea Procesorului cu tot cu cooler din placa de baza.

În lumea pasionanților de calculatoare, există un pericol pe care mulți îl subestimează: smulgerea radiatorului cu tot cu procesor din socket. Această...

Citește tot